DPÜ GSF’de 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Sergisi

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi bünyesinde hazırlanan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü sergisi çevrim içi olarak gerçekleştirildi.

Üniversitemiz Güzel Sanatlar Fakültesi  8 Mart Dünya Kadınlar Günü Sergisi'ni sanatseverlerle buluşturdu.

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nin geleneksel hale getirdiği 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Sergisi bu yıl önceki yıllardan farklı olarak Uluslararası nitelikte gerçekleşmiştir. Sergiye 10 farklı ülkeden toplam 53 sanatçı ve tasarımcı katılım sağlamıştır.

Sergiye ilişkin açıklama yapan Rektörümüz Prof. Dr. Kâzım Uysal, sergi fikrini hayata geçiren fakülte yönetimimize, etkinliğe katılan akademisyen, sanatçı ve tasarımcılara teşekkürlerini sundu.

Fakültemizin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Sergisi'ni incelemek için tıklayınız.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 10 Mart 2021, Çarşamba / 890 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, dpü hisarcık meslek yüksekokulu,