Hisarcık MYO’dan Oryantasyon Programı

DPÜ Hisarcık Meslek Yüksekokulu, yeni öğrencileri için oryantasyon programı düzenledi.

Hisarcık MYO’nun yeni öğrencileri oryantasyonda buluştu.

Video konferans yoluyla düzenlenen etkinliğe, MYO Müdürümüz Öğr. Gör. Ahmet Danış, akademik personellerimiz ve 2020-2021 Akademik Yılında yeni kayıt olan öğrencilerimiz katıldı.

Yaklaşık 100 öğrencimizin erişimi ile gerçekleşen eğitimde, Öğr. Gör. Ahmet Danış, öğrencilerimizden gelen soruları cevaplandırarak Kütahya Dumlupınar Üniversitesinin ve Hisarcık Meslek Yüksekokulunun idari ve akademik yapılanmasının yanında, yönetmelik ve yönergeleri, uzaktan eğitim olanaklarını, Öğrenci Bilgi Sistemi ve DPÜ Mobil Uygulaması ile ilgili bilgiler verdi.

Oryantasyon, öğrencilerimizin başarılı bir akademik yıl geçirmeleri dileğiyle sona erdi.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 15 Ekim 2020, Perşembe / 1667 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, dpü hisarcık meslek yüksekokulu,