Doç. Dr. Ünal İAÜ TÖMER’e Konuk Oldu

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekan Yardımcımız Doç. Dr. Fulya Topçuoğlu Ünal, İAÜ TÖMER’in düzenlediği eğitimler kapsamında Diksiyon ve Beden Dili başlıklı etkinlikte konuşmacı olarak yer aldı.

DPÜ Eğitim Fakültesi Dekan Yardımcımız Doç. Dr. Fulya Topçuoğlu Ünal, Diksiyon ve Beden Dili başlıklı bir eğitim verdi.

İstanbul Aydın Üniversitesi Türkçe Öğretim Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından video konferans yoluyla düzenlenen eğitimde konuşmacı olarak yer alan Doç. Dr. Fulya Topçuoğlu Ünal, özellikle eğitim alanında beden dili ve etkili konuşma becerilerini çeşitli ülkelerden katılımcılara aktardı.

Eğitimde beden dilinin bilinmeyen yönleri, hangi davranışın hangi anlamlara geldiği, bilmeden yapılan hatalar vb. üzerine bir sunum gerçekleştiren Doç. Dr. Topçuoğlu Ünal'ın beden dili sonrası diksiyonla ilgili aktardığı püf noktalara katılımcılar da eşzamanlı olarak uygulama olanağı buldu.

Katılımcılardan gelen soruları da yanıtlayan Doç. Dr. Topçuoğlu Ünal, yeni bir etkinlikte yer alması için davet de aldığı İAÜ TÖMER yetkililerine ve katılımcılara etkinlikten büyük keyif aldığını ifade ederek, teşekkürlerini sundu.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 22 Haziran 2020, Pazartesi / 2022 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, dpü hisarcık meslek yüksekokulu,

Bu Kategorideki Diğer Haberler