Tavşanlı MYO’da Pazarlama Stratejileri Konferansı

DPÜ Tavşanlı Meslek Yüksekokulu, DPÜ İİBF Uluslararası Ticaret ve Finansman Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ercan Taşkın’ın konuşmacı olduğu Pazarlama Stratejileri konulu konferansa ev sahipliği yaptı.

DPÜ Tavşanlı MYO'da Pazarlama Stratejileri konulu konferans düzenlendi.

Meslek Yüksekokulumuzun Konferans Salonu'nda düzenlenen konferansa, DPÜ Uluslararası Ticaret ve Finansman Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ercan Taşkın'ın yanı sıra MYO Müdürümüz Doç. Dr. Cengiz Duran, Müdür Yardımcılarımız Öğr. Gör. Mehmet Özkaya ve Öğr. Gör. Deniz Kaptan, Yüksekokul Sekreterimiz Ali Ayaz, Meslek Yüksekokulumuzun akademik ve idari personelleri ile öğrencilerimiz katıldı.

Prof. Dr. Ercan Taşkın, konferansta Türkiye'de ve dünyada güncel pazarlama stratejilerine değinmesinin yanında Dünya Sağlık Örgütü tarafından küresel salgın olarak ilan edilen Koronavirüs'ün (Covid-19) ülkelerin dış ticaretlerine etkileri üzerinde durdu ve olası senaryolar hakkındaki görüşlerini katılımcılarla paylaştı.

Konferans sonunda, Doç. Dr. Cengiz Duran tarafından Prof. Dr. Ercan Taşkın’a katkılarından dolayı Teşekkür Belgesi sunuldu.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 16 Mart 2020, Pazartesi / 1135 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, dpü hisarcık meslek yüksekokulu,

Bu Kategorideki Diğer Haberler