Genç Albaraka Akademisi Mülakatı DPÜKAMER’de Yapıldı

Albaraka Türk’ün yeni çalışma arkadaşları bulmak için oluşturduğu Genç Albaraka Akademisi’nde yer alacak adayları belirlemek için Kütahya Uygulamalı Bilimler Fakültemizden 8 öğrencimizle yaptığı iş görüşmesi, Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Kariyer ve Mezun Merkezi (DPÜKAMER) aracılığıyla gerçekleşti.

Alabaraka Türk'ün Genç Albaraka Akademisi mülakatı DPÜKAMER’de yapıldı.

Albaraka Türk Kütahya Şubesi'nde çalışacak 1 adet Genç Albaraka Akademisi adayı için Kütahya Albaraka Türk Şube Müdürü Emre Örencik, Kütahya Uygulamalı Bilimler Fakültesi Bankacılık ve Finans 3. sınıf öğrencilerinden oluşan 8 kişilik bir grupla DPÜ Kariyer ve Mezun Merkezi'nde grup mülakatı gerçekleştirdi.

Mülakat sonrası Kütahya Uygulamalı Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Aydın Kayabaşı'yı ziyaret eden Örencik, burada yaptığı konuşmada "DPÜ Kariyer ve Mezun Merkezi aracılığıyla Genç Albaraka Akademisi'ne adaylar bulmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Gelecek dönemde de gerek Kütahya Uygulamalı Bilimler Fakültesi ile gerekse DPÜKAMER'le ortak çalışmalar yapmak istiyoruz" şeklinde konuştu.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 07 Mart 2020, Cumartesi / 865 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, dpü hisarcık meslek yüksekokulu, dpü arama ve kurtarma topluluğu,