Güzel Sanatlar Fakültemizden Keramika Tasarım Merkezine Ziyaret

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Levent Mercin başkanlığındaki öğretim üyelerimiz Keramika Seramik Fabrikasını ziyaret etti.

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi öğretim üyeleri Keramika Seramik Fabrikası'nı ziyaret etti.

Güzel Sanatlar Fakültemizin Dekanı Prof. Dr. Levent Mercin'in başkanlığık ettiği heyette Mercin'e Görsel İletişim Tasarımı Bölümü öğretim üyemiz Prof. Dr. Uğur Atan ile Seramik Cam Bölümü öğretim üyemiz Dr. Öğr. Üyesi Ayşe Gül Çetin eşlik etti.

Ziyaret öncesinde Keramika Seramik Fabrikası Genel Müdürü Emin Yüce tarafından karşılanan öğretim üyelerimiz fabrikada faaliyet gösteren başta tasarım merkezi olmak üzere dijital serigrafi yapabilen makine ve ekipmanlar ile robotik uygulamaları yerinde inceledi. Bu ziyaret ile fabrika üretim yöntemlerinin geldiği son noktayı yakından görme olanağı buldular.

Ziyarette ayrıca fabrika tasarım merkezindeki en son tasarlanan ürünler incelendi. Bu kapsamda Keramika Tasarım ve Baskı Teknikleri Müdürü Aysun Erzincan, fabrikanın kullandığı inkjet baskı teknolojisi ve üretilen ürünler hakkında akademisyenlerimize bilgi verdi.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 09 Ocak 2020, Perşembe / 1412 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, dpü hisarcık meslek yüksekokulu,

Bu Kategorideki Diğer Haberler