Altıntaş Meslek Yüksekokulundan Dumlupınar Gezisi

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Altıntaş Meslek Yüksekokulu, Dumlupınar ilçesine gezi düzenledi.

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Altıntaş Meslek Yüksekokulu 2019-2020 eğitim öğretim yılının ilk gezisini Dumlupınar ilçesine düzenlendi.

Kuruluşun ve kurtuluşun sembolü olan Dumlupınar ilçemizin, büyük mücadelelere ve zaferlere sahne olmuş toprakları 1. sınıf ve 2. sınıf öğrencilerimizle birlikte ziyaret edildi. Okulumuzun akademik personelinin de katıldığı gezi programında Altıntaş Kaymakamı Mustafa Sait Arcaklıoğlu da geziye katılarak öğrencilerimizle fotoğraf çektirdi.

Dumlupınar Belediyesinde görev yapmakta olan rehberin bölgenin Milli Mücadele'deki yeri ve önemi hakkında sunumlar yaptığı gezide, öğrencilerimiz gezi boyunca Dumlupınar ilçesinde hatıra fotoğrafları çektirdiler.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 14 Ekim 2019, Pazartesi / 915 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, dpü hisarcık meslek yüksekokulu,