Kütahya Teknik Bilimler MYO‘da Kalite Güvencesi Semineri

Kütahya Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulunun akademik ve idari personeline, Üniversitemizin Kalite Koordinatörü Öğr. Gör. Bahar Çelik tarafından Yükseköğretimde Kalite Güvencesi konulu sunum yapıldı.

Kütahya Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulunun akademik ve idari personeline Yükseköğretimde Kalite Güvencesi konusunda bir sunum yapıldı.

Kütahya Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulunun (KTBMYO) akademik ve idari personelin kalite bilincini artırmak ve gelecekte akredite bir kurum olma yolunda sağlıklı bir ilerleme kaydetmek adına gerçekleştirilen etkinlik MYO'nun Germiyan Yerleşkesi'ndeki binasının toplantı salonunda gerçelşeitirildi.

DPÜ Kalite Koordinatörü Öğr. Gör. Bahar Çelik'in gerçekleştirdiği sunumda DPÜ Kalite Komisyonunun yürüttüğü ve gelecekte yürüteceği etkinlikler, KTBMYO'nun kalite süreçlerini nasıl yürüteceği konusunda verilen eğitimde akademik ve idari personelin soruları da yanıtlandı.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 23 Kasım 2018, Cuma / 1492 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, @osmaniye,