DPÜ-KAMER Kariyer Zirvesi’ne Hazırlanıyor

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Kariyer ve Mezun Merkezi, Ege Bölgesi‘ndeki üniversitelerin kariyer ve mezun merkezlerinin Cumhurbaşkanlığı Dolmabahçe Ofisi‘ndeki toplantısına katıldı.

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Kariyer ve Mezun Merkezi (DPÜ-KAMER), Ege Bölgesi'ndeki üniversitelerin kariyer ve mezun merkezlerinin toplantısına katıldı.

Üniversitemizi Kariyer ve Mezun Merkezi Koordinatörü Öğr. Gör. H. Feyyaz Ebeoğlugil'in temsil ettiği ve Cumhurbaşkanlığının Dolmabahçe Ofisi'nin ev sahipliği yaptığı toplantıda, Dokuz Eylül Üniversitesi Kariyer Planlama ve Mezunlarla İlişkiler Merkezi, Ege Bölgesi üniversitelerinin koordinatörü olarak belirlendi.

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi de Mart 2019'da gerçekleştirilmesi planlanan Bölgesel Kariyer Zirvesi etkinliklerinin Dokuz Eylül Üniversitesinin koordinatörlüğünde ve ev sahipliğinde yapılmasını, aralarında DPÜ'nün de bulunduğu Ege Bölgesi'nin diğer üniversiteleri de etkinliğin gerçekleştirilmesi için katkı ve desteklerini sunmak için planlama sürecine başlamasını uygun buldu.

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi, DPÜ-KAMER aracılığıyla bu süreçte Kütahya'daki firmalar ve kamu kuruluşlarıyla bağlantı kurulmasının yanında, sponsorluk ve etkinliğe katılacak firmalarla ilgili çalışmaları da yürütecek. Ayrıca öğrencilerin etkinliğe katılmalarını sağlamaktan da sorumlu olacak.

DPÜ-KAMER'in verdiği bilgiye göre, ön hazırlıkları yapılan Kariyer Zirvesi, Ege Bölgesi'nden tüm kamu kurum ve kuruluşları ve firmalara açık olarak ve ulusal ve uluslararası bazda katılımcılarla gerçekleştirilecek ve bölgedeki 17 üniversiteden toplam 475 bin öğrencinin etkinliklerden yararlanabilmesine yönelik olarak tasarlanmaktadır.

 

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 20 Kasım 2018, Salı / 1156 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya,

Bu Kategorideki Diğer Haberler