Tavşanlı MYO‘dan Hisarlar‘a Teknik Gezi

03 Mayıs 2018 Perşembe günü Tavşanlı Meslek Yüksekokulumuz Makine, Otomotiv Teknolojisi, Kontrol ve Otomasyon Programı öğrencileri, Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Eren GÜL ve Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Akif KUNT’un katılımıyla Tavşanlı Organize Sanayi Bölgesinde bulunan HİSARLAR Mak. San. ve Tic. A.Ş’ye teknik gezi gerçekleştirmiştir.

Firmada üretim mühendisleri tarafından tarım makinelerinin üretim sürecindeki; ham maddelerin kesim, büküm işlemleri, sonrasında bu parçaların kaynak, boyama, montaj işlemleri ve tamamlanan ürünün kalite kontrol işlemi hakkında bilgi verilmiştir. Öğrencilerin süreçle ilgili soruları yanıtlanmıştır. Öğrencilerimiz bir tarım makinesinin hammadde halinden başlayarak bir ürün olarak ortaya çıkışına kadar hangi işlemlerden geçtiğini gözlemleme olanağı bulmuştur.

Katkılarından dolayı HİSARLAR Mak. San. ve Tic. A.Ş’ye ve Tavşanlı Belediyesine teşekkür ederiz.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 21 Mayıs 2018, Pazartesi / 1435 defa okundu.