Mezun Portalı Hizmete Açıldı

DPUPortal-Mezun sistemimiz kullanıma açıldı. Okuyan veya mezun öğrencilerimizin kayıt olabilecekleri sisteme mezun.dpu.edu.tr adresinden ulaşabilirsiniz.

DPUPortal Mezun Sistemi Nedir?

DPUPortal Mezun sistemi üniversitemizden mezun ve okuyan tüm öğrencilerimizin kayıt olabilecekleri bir portaldır. DPUPortal Mezun Sistemine kayıt olan tüm kullanıcılarımız portal kullanıcıları ile iletişim kurabilir, CV oluşturabilir, iş ilanlarından kariyer fırsatı edinebilir ve üniversitesi ile olan bağını daimi olarak koruyabilir. Mezun sistemine kayıtlı tüm kullanıcılarımıza gönderilen aylık bültenler ile üniversitedeki tüm gelişmeleri yakından takip edebilirsiniz.

DPUPortal'a kayıtlı akademisyenlerimizi de takip ederek, öğrenci - akademisyen ilişkisini koparmadan devam ettirebilirsiniz.

DPUPortal Mezun Sistemi, üniversitemizin mezun ve okuyan öğrencilerinin kişisel ve mesleki bilgilerinin tek bir havuzda toplanması ve daha etkili kariyer planlaması yapılması amacını da taşımaktadır. Böylelikle mezun veya okuyan öğrencilerimize doğrudan iş olanakları sağlanarak, meslek yaşamlarına daha erken başlamalarına yardımcı olunması amaçlanmaktadır.

Mezun Sistemine ulaşmak için tıklayınız.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 03 Haziran 2016, Cuma / 15400 defa okundu.

Etiketler : dpü,

Bu Kategorideki Diğer Haberler