Engelli Öğrenci Birimimiz Antalya’da Engelliler İçin Koştu

Üniversitemiz Engelli Öğrenci Birimi, Antalya’da düzenlenen Runatolia 2016 Maratonu’na ‘Dumlupınar Üniversitesi Engelliler İçin Koşuyor’ teması ile katıldı.

Engelli Öğrenci Birimimiz tarafından organize edilen yarışmaya personellerimiz, Öğrenci Konseyimizden gönüllü öğrencilerimiz, Kütahya Atletizm Masterleri ve Engelli Öğrenci Birimimizden gönüllü öğrenciler destek sağladı.

Yarışma sonunda madalya kazanan yarışmacılara madalyaları, Kütahya’da, Engelli derneklerinde Rektör Yardımcımız ve Engelli Öğrenci Birimi Başkanımız Prof. Dr. Kaan Erarslan’ın da katıldığı törenle takdim edildi.

Engelli Öğrenci Birimimiz, başta maratona katılma izini veren Rektörümüz Prof. Dr. Remzi Gören’e ve Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Kaan Erarslan’a, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanımız Doç. Dr. Ercan Taşkın’a, Öğrenci Konseyi Başkanlığına, maratona katılan personellerimize ve Kütahya Atletizm Masterleri Ekibi'ne teşekkür etti.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 24 Mart 2016, Perşembe / 2157 defa okundu.

Etiketler : dpü,