Üniversitemiz İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bilal Kemikli’yi Uğurladık

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Remzi Gören; İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bilal Kemikli’ye düzenlenen akşam sohbetine katıldı.

2012 yılında Dumlupınar Üniversitesi İlahiyat Fakültesi’ne kurucu dekan olarak atanan Uludağ Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Sayın Prof. Dr. Bilal Kemikli üç yıllık görev süresinin dolmasına kısa bir süre kala görevinden ayrıldı.

DPÜ İlahiyat Fakültesi personelinin kendisi için düzenlediği akşam sohbetine katılan Rektörümüz Prof. Dr. Remzi Gören, Bilal Kemikli’ ye verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür etti. Bunun bir ayrılık olmadığını her daim kendisinin tecrübe ve birikimlerinden istifade edeceklerini belirten Gören, gerçekleştirdiği çarşamba seminerleri, sempozyum ve konferanslarla Bilal Hocamızın Üniversitemize yeni bir hava, Kütahya’mıza ve ilim dünyamıza katkılar sağladığını söyledi.

Konuşmaların ardından Rektörümüz Prof. Dr. Remzi Gören Üniversitemiz adına Prof. Dr. Bilal Kemikli’ ye hediyelerini takdim etti.

Akşam sohbetine Rektörümüz Prof. Dr. Remzi Gören’in yanı sıra Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Halis Aydemir’ de katıldı.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 16 Ekim 2015, Cuma / 3869 defa okundu.

Etiketler : dpü,