Üniversitemizde Gerçekleştirilen Bilgilendirme Sistemi Projesi, 14. Engelsiz Üniversiteler Bölge Toplantısı’nda Tanıtıldı.

14. Engelsiz Üniversiteler Bölge Toplantısı Adnan Menderes Üniversitesinin ev sahipliğinde Atatürk Kongre Merkezi Maiandros Salonu’nda gerçekleşti. Açılışa Adnan Menderes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cavit Bircan, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Recai Tunca, akademik ve idari personelin yanı sıra 38 üniversitenin engelli birim temsilcileri katıldı. 14. Engelsiz Üniversiteler Toplantısına üniversitemizi temsil etmek üzere Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığında görevli Mimarımız Seçil Tanrıvermiş ve Engelli Öğrenci Birimi Koordinatörümüz Ali Osman Altınay katıldı.

Üniversitemizin sekretaryasını yürüttüğü Engelsiz Yönlendirme ve Bilgilendirme Sistemi Projesi, Kastamonu Üniversitesi Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı Koordinatör Yardımcısı Mehmet Üneş, Akdeniz Üniversitesi Görme Engelliler Birim Sorumlusu Sarper Arıkan ve Engelli Öğrenci Birimi Koordinatörümüz Ali Osman Altınay tarafından toplantıya katılan 38 üniversiteye tanıtımı yapıldı.

Engelli Öğrenci Birim Koordinatörümüz Ali Osman Altınay katkılarından dolayı Adnan Menderes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bircan’a teşekkür plaketi olarak Üniversitemizin anı tabağını takdim etti.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 13 Ekim 2015, Salı / 2606 defa okundu.

Etiketler : dpü,