DPÜ’de Engelleri Aşalım Pozitif Olalım Etkinliği

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Engelsiz Öğrenci Birimi tarafından Güzel Sanatlar Fakültesi Ahmet Yakupoğlu Konferans Salonu’nda Engelleri Aşalım Pozitif Olalım Etkinliği gerçekleştirildi.

DPÜ'de Engelleri Aşalım Pozitif Olalım Etkinliği düzenlendi.

Güzel Sanatlar Fakültesi Ahmet Yakupoğlu Konferans Salonu'nda düzenlenen etkinliğe Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Levent Mercin, Engelsiz Öğrenci Birimi Koordinatörümüz Prof. Dr. Nilüfer Dalkılıç, Kütahya Aile Sosyal Hizmetler İl Müdürü Ülkü Uslu, Müdür Yardımcısı Hüseyin Keleş, İl Müftü Yardımcısı Tahsin Ekim, akademik ve idari personelimiz ile çok sayıda öğrencimiz katıldı.

Etkinlikte konuşan Güngör Avcıoğlu, engellilerin toplumdaki karşılaştığı zorluklara dikkat çekerek onların toplumdaki görünürlüğünü artırmak ve daha fazla alanda yer almasının gerekliliğine vurgu yaptı. Soru cevap bölümünün ardından sahneye davet edilen Şair İsa Kahraman, yaptığı konuşmadan sonra ''Engelli Kardeşime'' adlı şiirini katlımcılarla paylaştı.

Etkinlik hediye takdimi ve toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 24 Nisan 2024, Çarşamba / 79 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, kütahya dumlupınar üniversitesi, dpü engelsiz öğrenci birimi,