DPÜ’de Gençlik ve İktisadi Dönüşüm Konferansı

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi, Prof. Dr. Yusuf Dinç’in konuşmacı olarak katıldığı Gençlik ve İktisadi Dönüşüm - İstikrar Marşı başlıklı etkinliğe ev sahipliği yaptı.

DPÜ'de Gençlik ve İktisadi Dönüşüm - İstikrar Marşı başlıklı konferans düzenlendi.

Germiyanoğlu Yakup Bey Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen ve İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi Öğr. Üyesi Prof. Dr. Yusuf Dinç’in konuşmacı olarak katıldığı etkinliğe, Fen Edebiyat Fakültemizin Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Orhan Murat Kalfa, Atatürk İlkeleri ve İnkılâp Tarihi Araştırma Merkezi Müdürümüz Prof. Dr. Altay Tayfun Özcan ve öğrencilerimiz katıldı.

Üniversitemizin İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi mezunlarından olan Prof. Dr. Yusuf Dinç, etkinlikte Türkiye'de ve dünyada hem gençliğin hem de ekonominin nasıl bir dönüşüm yaşadığını zaman zaman tarihten zaman zaman da güncel örneklerle öğrencilerimize sundu.

Etkinliğin sonunda Dekan Yardımcımız Prof. Dr. Orhan Murat Kalfa tarafından konuğumuz Prof. Dr. Dinç'e etkinliğe katılımı ve yaptığı sunumdan dolayı teşekkür edildi.

Düzenlenen konferansın gençlik için ilham verici ve yol gösterici olduğunu kaydeden Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak, etkinliğimize katılan konuğumuz Prof. Dr. Yusuf Dinç'e de teşekkürlerini sundu.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 08 Mart 2024, Cuma / 244 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, kütahya dumlupınar üniversitesi,

Bu Kategorideki Diğer Haberler