Tavşanlı MYO’dan Kariyer Günleri Söyleşisi

DPÜ Tavşanlı Meslek Yüksekokulu tarafından Tavşanlı Arslanbey Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde Haritacılık Mesleğinde Değişen Gelecek ve Kariyer Planlama başlıklı konferans düzenlendi.

DPÜ Tavşanlı MYO, Haritacılık Mesleğinde Değişen Gelecek ve Kariyer Planlama konulu söyleşi düzenledi.

Tavşanlı Arslanbey Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin ev sahipliğinde Harita-Tapu-Kadastro bölümü öğrencileriyle düzenlenen etkinlikte konuşan akademisyenimiz Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Uslu, haritacılığın güncel uygulamaları ve gelecek projeksiyonu, Endüstri 4.0 devrimi’nin içerdiği teknolojilerin haritacılık mesleğine yansımaları ve haritacılık mesleğinde yükselen trendler, iş fırsatları ve kariyer planlama konularında sunum gerçekleştirdi. Dr. Öğr. Üyesi Uslu sunumun ardından öğrencilerin soruları cevaplandırıldı.

Programın sonunda Okul Müdürü Okay Torun, öğrencilere yapılan bu bilgilendirme dolayısıyla Dr. Öğr. Üyesi Uslu'ya teşekkür etti. Harita-Tapu-Kadastro Bölüm öğretmeni Sibel Saike Barut da günün anısına öğretim üyemize hediye takdiminde bulundu.

Etkinliğin DPÜ'nün tüm birimleri ve akademisyenleriyle Kütahya'nın tüm ilçelerinde etkin şekilde yer alma isteğinin bir yansıması olduğunu kaydetti ve söyleşinin düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür etti.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 05 Mart 2024, Salı / 410 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, kütahya dumlupınar üniversitesi, dpü tavşanlı meslek yüksekokulu,

Bu Kategorideki Diğer Haberler