Hisarcık MYO’da Farkındalık Yürüyüşü

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Hisarcık Meslek Yüksekokulu öğrencilerinin katılımı ile Yeşilay Haftası etkinlikleri kapsamında Bağımlılıkla Mücadelede Farkındalık Yürüyüşü gerçekleştirildi.

Hisarcık MYO'da Bağımlılıkla Mücadelede Farkındalık Yürüyüşü düzenlendi.

Hisarcık Kaymakamlığı eş güdümünde Hisarvık Meslek Yüksekokulumuz ve Hisarcık İlçe Millî Eğitim Müdürlüğüne bağlı okullardaki öğrencilerin katılımı ile gerçekleşen yürüyüşe Hisarcık Kaymakamı İsmail Tosun, MYO Müdürümüz Öğr. Gör. Burak Kavaslar, İlçe Emniyet Amiri Ayhan Istık, kurum ve kuruluş temsilcileri ile çok sayıda öğrencimiz katıldı.

MYO binamızdan başlayan yürüyüş Hisarcık Hükümet Konağı önünde sona erdi. Yürüyüş sonunda Öğr. Gör. Kavaslar, etkinliğe destek veren tüm kurumlara teşekkür etti.

Etkinlikle ilgili bir tebrik mesajı yayımlayan Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak, bireylerin her türlü bağımlılıktan korunması hususunda başta meslek yüksekokulumuz olmak üzere Hisarcık'taki kamu kurumlarını aldıkları inisiyatiften dolayı kutladı.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 05 Mart 2024, Salı / 270 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, kütahya dumlupınar üniversitesi, dpü hisarcık meslek yüksekokulu,