İKAF 24’te DPÜ Standına Büyük İlgi

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi tarafından düzenlenen İç Anadolu Kariyer Fuarı’nda (İKAF 24) yer alan Kütahya Dumlupınar Üniversitesinin standına öğrenciler yoğun ilgi gösterdi.

DPÜ’nün İKAF 24 standı öğrenciler tarafından büyük ilgisiyle karşılandı.

T.C. Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi tarafından Anadolu Üniversitesinin ev sahipliğinde 12 üniversitenin katılımıyla gerçekleştirilen İç Anadolu Kariyer Fuarı'nda Üniversitemizin standı, öğrencilerin kariyer planlarına yön vermek, staj ve iş olanakları hakkında bilgi almak için tercih ettiği bir merkeze dönüştü. Kariyer ve Mezun Merkezimizin eş güdümünde standımıza konuk olan öğrencilere üniversitenin akademik programları, burs olanakları, öğrenci toplulukları ve sosyal yaşam hakkında ayrıntılı bilgiler verildi. 

Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak, fuara katılan herkese teşekkür ederek, "Kütahya Dumlupınar Üniversitesi olarak İKAF 24'e katılmaktan ve öğrencilerimizin yoğun ilgisiyle karşılaşmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Bu tür etkinlikler, öğrencilerimizin kariyer planlarını şekillendirmelerine ve iş dünyası ile bağlantı kurmalarına yardımcı olmak açısından son derece değerli. Düzenlenen çok sayıda etkinlik ve tanıtımla öğrencilerimizin geleceğine ilişkin vereceği kararlara olumlu katkı sunacak İKAF 24’teki standımıza tüm katılımcıları davet ediyoruz" dedi.

BAKAN ÖZDEMİR GÖKTAŞ'IN KATILDIĞI AÇILIŞ TÖRENİNDE ÜNİVERSİTEMİZİ REKTÖR YARDIMCIMIZ PROF. DR. MUSTAFA ARİF ÖZGÜR TEMSİL ETTİ

Fuarın açılış töreni Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş’ın katıldığı tören ile başladı. Anadolu Üniversitesi Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilen açılış törenine Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Başkanı Doç. Dr. Salim Atay, Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy, Eskişehir Milletvekilleri Prof. Dr. Ayşen Gürcan, İdris Nebi Hatipoğlu, Fatih Dönmez, Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fuat Erdal, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Mustafa Arif Özgür, paydaş üniversitelerin rektörlerinin yanı sıra öğretim üyeleri ve öğrenciler katılım gösterdi.

Prof. Dr. Mustafa Arif Özgür, protokol konuşmalarının ardından fuarın açılışını simgeleyen kurdele kesimi için de sahnede yer aldı.

PROF. DR. MUSTAFA ARİF ÖZGÜR'DEN STANT ZİYARETLERİ

Prof. Dr. Mustafa Arif Özgür, açılış töreninin ardından organizasyonun ana sponsorlarından Gürok, organizasyon için üniversitemize destek ve sunan NG Kütahya Seramik ve KÜMAŞ'ın stantlarını ziyaret ederek kuruluş temsilcileriyle bir araya geldi.

Prof. Dr. Özgür, organizasyona Kütahya'dan katılılm gösteren İŞKUR Kütahya İl Müdürlüğü, Kros Otomotiv ve Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası'nın stantlarını da ziyaret etti.

İKAF'TA DPÜ EĞİTİMLERİ

İç Anadolu Kariyer Fuarı'nda düzenlenen etkinliklere öğretim üyelerimiz de katıldı.

Güzel Sanatlar Fakültemizin akademisyenleri Dr. Öğr. Üyesi Ali Aycan Gürbüz ve Öğr. Gör. Elif Dokur'un yürütücülüğünde Çizgi Film ve Animasyon Bölümü Öğrenci Sergisi'nin ve Öğr. Gör. Ceyda Bayrakdar'ın yürütücülüğünde Cumhuriyetimizin 100. Yılına Özel Workshop / Kolaj Atölyesi'nin açıldığı fuarda, Kütahya Uygulamalı Bilimler Fakültesinde görev yapan akademisyenimiz Prof. Dr. Nilüfer Dalkılıç, Sigorta ve Risk Bilinci, Simav MYO'da görev yapan akademisyenimiz Öğr. Gör. Dr. Kudret Armağan, Motivasyon ve Stres Yönetimi, Kurumsal İletişim Koordinatörlüğümüzde çalışan akademisyenimiz Öğr. Gör. Adem Dönmez de İzometrik ve Vektörel Kampüs İllüstrasyonu başlıklı eğitimlerle yer aldı.

CBİKO BAŞKANI DOÇ. DR. ATAY VE REKTÖR PROF. DR. ERDAL'DAN STANDIMIZA ZİYARET

Fuar alanındaki stantları ziyaret eden T.C. Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Başkanı Doç. Dr. Salim Atay ve Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fuat Erdal, Kütahya Dumlupınar Üniversitesinin standını ziyaret etti.

DUSCART takımımızın TEKNOFEST 2023 Elektrikli Araçlar - İvmelenme kategorisinde Türkiye şampiyonluğu elde eden aracını ve otonom aracını yakından inceleyen Doç. Dr. Salim Atay ve Prof. Dr. Fuat Erdal, aracın özellikleri hakkında bilgi aldıktan sonra elde edilen başarılardan dolayı üniversitemizi ve öğrencilerimizi kutladı.

28-29 Şubat tarihlerinde Anadolu Üniversitesi Yunus Emre Yerleşkesi’ndeki farklı mekânlarda düzenlenen İKAF 24’ün etkinlik takvimine ikaf.anadolu.edu.tr adresinden ulaşılabiliyor.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 28 Şubat 2024, Çarşamba / 847 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, kütahya dumlupınar üniversitesi, anadolu üniversitesi, iç anadolu kariyer fuarı, cumhurbaşkanlığı insan kaynakları ofisi,

Bu Kategorideki Diğer Haberler