DPÜ İKAF 24’e Hazır

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi, İç Anadolu Kariyer Fuarı için standını kurdu ve hazırlıklarını tamamladı.

DPÜ, İç Anadolu Kariyer Fuarı için son hazırlıklarını tamamladı.

Anadolu Üniversitesinin ev sahipliğinde T.C. Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi tarafından 28-29 Şubat tarihlerinde gerçekleştirilecek fuarın 12 paydaş üniversitesinden biri olan Kütahya Dumlupınar Üniversitesi, bir yandan açacağı stantta kariyerini planlamak isteyen öğrencilere rehberlik hizmeti verirken diğer taraftan sigortacılık, resim, motivasyon, çizgi film ve animasyon alanında gerçekleştireceği etkinliklerle farklı hedefleri olan ve kendini geliştirmek isteyen öğrencilere yol gösterecek.

Şampiyon takımımız DUSCART’ın da aralarında bulunduğu TEKNOFEST takımlarımızın da yer alacağı fuarda takımlarımız elektrikli ve otonom otomobillerin yanında hazırladıkları tüm projeleri katılımcılar için sergileyecekler. Üniversitemizden çok sayıda öğrenci de kariyerlerini şekillendirmek ve gelecekteki iş görüşmelerine daha hazırlıklı olmak için fuarda düzenlenecek onlarca etkinlik arasından ilgi alanlarına uygun olanlara katılacak.

Etkinliğin hem üniversitemiz hem de öğrencilerimiz için çok yararlı bir deneyim olacağına inandığını kaydeden Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak, “Kariyer ve Mezun Merkezimizin eş güdümünde aylardır çalışmalar yaptığımız İç Anadolu Kariyer Fuarı için her şey hazır. Öğrencilerimiz merak ettiği tüm soruların yanıtlarını bizim stantlarımızda bulacaklar. Başta kendi öğrencilerimiz olmak üzere paydaş 12 üniversiteden katılacak tüm öğrencileri standımıza ve düzenleyeceğimiz etkinliklere davet ediyorum. Fuarın tüm katılımcılar için verimli ve keyifli geçmesini diliyorum” dedi.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 27 Şubat 2024, Salı / 677 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, kütahya dumlupınar üniversitesi,

Bu Kategorideki Diğer Haberler