DPÜ’de İLTEM Bilgilendirme Toplantısı

DPÜ İleri Teknolojiler Tasarım Araştırma Geliştirme ve Uygulama Merkezi (DPÜ İLTEM) tarafından düzenlenen ve Ekim 2023 itibariyle DPÜ İLTEM bünyesinde yürütülen süreç ve iyileştirmelere dair detaylı bilgi paylaşımının yapıldığı bilgilendirme toplantılarının ilki Fen Edebiyat Fakültesi’nde yapıldı.

DPÜ'de İLTEM Bilgilendirme Toplantısı gerçekleşti.

Fen Edebiyat Fakültesi Germiyanoğlu Yakup Bey Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıya Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Özer Aydın, Fen Edebiyat Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Rahmi Kasımoğulları, Fen Edebiyat Fakültesi Dekan Yardımcımız Prof. Dr. Orhan Murat Kalfa, DPÜ İLTEM Müdürü Prof. Dr. Güray Kaya katıldı.

İltem Müdürü Prof. Dr. Güray Kaya'nın gerçekleştirdiği sunum sayesinde katılımcı öğretim üyelerimiz, İLTEM bünyesinde yürütülen analiz süreçleri (iş akış), otomasyon sistemi, tahakkuk (faturalandırma/kaynak aktarımı), merkez bünyesinde gerçekleştirilecek eğitimler vb. işleyişlere dair ayrıntıları soru cevap şeklinde öğrenme imkânına sahip oldu.

Katılımcıların görüş, istek ve önerilerine de yer verilen toplantı, Prof. Dr. Kaya'nın teşekkür ve temennileri ile sona erdi.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 31 Ocak 2024, Çarşamba / 610 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, kütahya dumlupınar üniversitesi, dpü iltem,

Bu Kategorideki Diğer Haberler