KSBÜ Adli Bilimler Öğrencilerinden DPÜ İLTEM’e Ziyaret

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ) Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Adli Bilimler Bölümü öğrencileri, DPÜ İleri Teknolojiler Tasarım ve Uygulama Eğitim ve Araştırma Merkezine yaptıkları ziyarette eğitim aldıkları alanlarıyla ilgili eğitim aldılar.

KSBÜ Adli Bilimler Bölümü öğrencileri İLTEM'e ziyarette bulundu.

DPÜ İLTEM Binası'nda Merkez Müdürümüz Prof. Dr. Güray Kaya tarafından karşılanan öğrencilere KSBÜ Adli Bilimler Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Harun Şener ve bölümün akademisyenlerinden Öğr. Gör. Fatma Ebru Yüksek eşlik etti.

Adli Bilimler öğrencilerinin meslek sahibi olduklarında kullanacakları aygıtları tanıma olanağı buldukları gezide, DPÜ İLTEM bünyesinde bulunan laboratuvarlarda operatörlerimiz nezdinde yapılan sunumlar yapıldı ve eğitimler verildi. Öğrenciler kuramsal olarak işledikleri derslerde edindikleri bilgileri, DPÜ İLTEM laboratuvarlarında uygulamalı olarak deneyimleme şansı buldu.

Ziyaretin sonunda Dr. Öğr. Üyesi Harun Şener, Öğr. Gör. Fatma Ebru Yüksek ve konuk öğrencilerimiz, ev sahipliğinden dolayı Müdürümüz Prof. Dr. Güray Kaya'ya ve merkezde görev yapan öğretim üyelerimize teşekkürlerini sundular.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 18 Ocak 2024, Perşembe / 703 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, kütahya dumlupınar üniversitesi, dpü iltem, kütahya sağlık bilimleri üniversitesi,

Bu Kategorideki Diğer Haberler