DPÜ KSBMYO Öğrencileri Engelsiz Hobi Atölyesi’nde

Üniversitemizin Kütahya Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu (DPÜ KSBMYO) ve Engelsiz Öğrenci Birimi iş birliğinde öğrencilerimize yönelik hobi etkinliği gerçekleştirildi.

DPÜ KSBMYO öğrencileri Engelsiz Hobi Atölyesi'nde buluştu.

DPÜ Engelsiz Hobi Atölyesi'nde Engelsiz Öğrenci Birimimiz ile Kütahya Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulumuzun iş birliğinde düzenlenen etkinlikte yaklaşık 50 öğrencimiz ahşap boyama eğitimi alarak uygulama gerçekleştirdiler.

Etkinliğe katılan DPÜ KSBMYO Müdürümüz Doç. Dr. Hakan Kara ile müdür yardımcımız Dr. Öğr. Üyesi Serpil Gül Ersöz düzenlenen etkinlikten dolayı Engelsiz Öğrenci Birimi Koordinatörümüz Prof. Dr. Nilüfer Dalkılıç'a teşekkürlerini sunarak çalışmalarında başarı dilerklerini sundular. Prof. Dr. Nilüfer Dalkılıç da katılımları için MYO yönetimimize teşekkürlerini iletti.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 16 Ocak 2024, Salı / 584 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, kütahya dumlupınar üniversitesi, dpü kütahya sosyal bilimler meslek yüksekokulu,