Prof. Dr. Kızıltoprak Filistin Davamız ve Küdus Paneline Katıldı

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak, Uşak Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenen Filistin Davamız ve Kudüs başlıklı panelde bir konuşma yaptı.

Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak, Filistin Davamız ve Kudüs Paneli'nde konuştu.

Uşak Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenen panelde Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak, Filistin bölgesinin tarihini, bölgenin Orta Doğu coğrafyası için önemini, Filistin topraklarının işgali sürecini ve sürecin ne yönde ilerleyeceğine ilişkin öngörületini katılımcılara anlattı.

AK Parti Uşak Milletvekili İsmail Güneş, 1 Eylül Yerleşkesi'ndeki Recep Tayyip Erdoğan Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen panelde yaptığı konuşmada, Gazze'de bir katliam yaşandığını ve masum sivillerin hayatını kaybettiğini söyledi.

Uşak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ekrem Savaş da Filistin'de ibadethanelerin, camilerin, üniversitelerin, hastanelerin, okulların bombalandığını, bebeklerin, çocukların ve kadınların hayatını kaybettiğini belirtti.

Panel hediye takdimi ve fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 04 Ocak 2024, Perşembe / 204 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, kütahya dumlupınar üniversitesi,