Emet MYO’da 2. Çocuk Şenliği

Üniversitemizin Emet Meslek Yüksekokulunda Çocuk Gelişimi Programı öğrencileri tarafından ’Üniversitede Bir Kış Masalı’ temasıyla düzenlenen Çocuk Şenliği gerçekleştirildi.

DPÜ Emet Meslek Yüksekokulumuzda 2. Çocuk Şenliği düzenlendi.

Emet Meslek Yüksekokulu Drama Salonu'nda gerçekleşen ve MYO Müdürü Öğr. Gör. Vedat Bakır’ın rehberlik yaptığı Çocuk Gelişimi programı öğrencilerimiz tarafından 'Üniversitede Bir Kış Masalı' temasıyla düzenlenen 2. Çocuk Şenliği'ne meslek yüksekokulumuzun akademik ve idari personeli, çok sayıda öğrencimiz ve Emet İlçe Millî Eğitim Müdürlüğüne bağlı anaokulu öğrencileri büyük ilgi gösterdi.

Şenlik kapsamında müzik, oyun, boyama gibi etkinliklerle çocuklara eğlenceli bir ortam sunuldu. Gerçekleştirilen etkinlikte çocuklar, doyasıya eğlenip üniversite oratmını tanıma olanağı buldu.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 02 Ocak 2024, Salı / 474 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, kütahya dumlupınar üniversitesi, dpü emet meslek yüksekokulu,