DPÜ Lisansüstü Eğitim Enstitüsünde Görev Değişimi

DPÜ Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Müdürlüğü görevine getirilen Doç. Dr. Eray Acar düzenlenen törenle görevi Doç. Dr. Arif Kolay’dan devraldı.

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Müdürü Doç. Dr. Eray Acar görevi devraldı..

Enstitümüzün toplantı odasında düzenlenen devir teslim törenine Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Özer Aydın, Prof. Dr. Mustafa Arif Özgür, müdürlük görevini devreden Doç. Dr. Arif Kolay, müdürlük görevini devralan Doç. Dr. Eray Acar ve Lisansüstü Eğitim Enstitümüzün personelleri katıldı.

PROF. DR. KIZILTOPRAK: BU BİR BAYRAK DEĞİŞİMİDİR

Törende bir konuşma yapan Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak, şunları söyledi:

Sevgili arkadaşlar enstitümüz çok başarılı çalışmalar yaptı. Bu devir teslim töreni bir bayrak değişimi. Çalışmaları sebebiyle Arif hocamıza teşekkür ediyorum. Bu bayrağa alın terini dökerek bütün akademik birikimini ortaya koyarak şanla şerefle teslim ettiği için kendisini tebrik ediyor yeni görevinde başarılar diliyorum.

DOÇ. DR. KOLAY: BİR ADIM İLERİYE GÖTÜRMEYE ÇALIŞTIK

Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Müdürlüğünü devreden Doç. Dr. Arif Kolay düşüncelerini şöyle ifade etti:

Kıymetli çalışma arkadaşlarım, bayrağı devralalı bir buçuk sene oldu. Bu süreçte akademik ve idari personelimizle özveriyle çalıştık ve bugüne kadar getirdik. Kendimizden önce devraldığımız arkadaşlardan bir adım ileriye götürmeye çalıştık. Ben burada tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Hakkınızı helal edin. Eray hocamıza da görevinde başarılar diliyorum. Bizim yapabileceğimiz bir şey olduğu sürece elimizden gelen desteği vereceğiz. 

DOÇ. DR. ACAR: HEDEFLER DOĞRULTUSUNDA ÇALIŞMALARIMIZA DEVAM EDECEĞİZ

Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Müdürlüğünü devralan Doç. Dr. Eray Acar düşüncelerini şöyle ifade etti:

Sayın Rektörüm öncelikle bu göreve layık gördüğünüz için şükranlarımı arz ederim.  
Üniversitemize, milletimize akademik katkı sunma görevimizi en iyi şekilde yapmaya çalışacağız. Enstitümüzü devraldığımız noktadan daha ileriye taşımak öncelikli hedefimiz olacaktır.  Hakkımızda hayırlısı olsun. Hepinize teşekkür ediyorum.

Devir teslim töreninin sonunda Rektörümüz, Doç. Dr. Arif Kolay'a çiçek takdiminde bulunarak bugüne kadarki hizmetlerinden dolayı teşekkür etti. Doç. Dr. Arif Kolay da Doç. Dr. Eray Acar'a çiçek sunarak yeni görevinde başarılar diledi.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 28 Ağustos 2023, Pazartesi / 2200 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, kütahya dumlupınar üniversitesi,

Bu Kategorideki Diğer Haberler