DPÜ Giysibank’tan Bayram Öncesi İyilik Hareketi

DPÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı hizmetlerinden olan ve ihtiyaç sahibi öğrencilere kıyafet, eşya desteğini amaçlayan DPÜ GiysiBank hizmetlerine devam ediyor.

DPÜ, GiysiBank aracılığıyla ihtiyaç sahiplerine ulaşmaya devam ediyor.

Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığımızın bünyesinde çalışmalarını sürdüren GiysiBank, Kurban Bayramı öncesinde de Kütahya'daki mahalle ve köylerdeki ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza muhtarlar aracılığıyla kıyafet dağıtımı yaptı. Evliya Çelebi Yerleşkesi Sosyopark’ta bulunan ve kurulduğu günden tüm öğrencilerimize ücretsiz olarak çeşitli giyim eşyaları desteği sunan GiysiBank, kendi olanaklarının yanı sıra, personelimizin bağışları ve Türk Kızılay iş birliği ile Kahramanmaraş merkezli büyük deprem felaketinin hemen sonrasında deprem bölgesinde kıyafet ve eşya dağıtımı ile takdir toplamıştı.

Mahalle ve köy muhtarları aracılığı ile ihtiyaç sahibi aile ve çocuklara ulaştırılan hizmet için memnuniyetlerini belirten muhtarlar, bu güzel hizmet için Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Rektörlüğüne teşekkür ve takdirlerini ifade ettiler.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 21 Haziran 2023, Çarşamba / 1158 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, kütahya dumlupınar üniversitesi, dpü sağlık kültür ve spor daire başkanlığı,