DPÜSEM İHA1 Ticari Pilotluk Eğitimi Tamamlandı

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (DPÜSEM) İHA 1 Ticari Pilotluk Eğitimlerinden bir yenisini daha tamamladı.

DPÜSEM tarafından İHA 1 Ticari Pilotluk Eğitimi düzenlendi.

Gerçekleştirilen eğitimin, teorik ve simülasyon eğitimleri sürekli eğitim merkezi eğitim salonunda, uçuş eğitimi ise üniversitemiz kapalı spor salonunda gerçekleştirilerek eğitim tamamlandı. Eğitim sonunda katılımcılara sertifika ve ehliyetleri teslim edildi.

Merkezimizden yapılan açıklamada "DPÜSEM olarak önümüzdeki aylarda gerek üniversitemiz çatısı altında halkımıza yönelik eğitimlerimiz devam edecek olup ayrıca planlamamızda ilimizdeki gençlerimize yönelik İHA'lar hakkında genel bilgilendirme ve kullanımına yönelik bilinçlendirme çalışmalarımız ile birlikte diğer illerimizde İHA 1 Ticari Pilotluk eğitimlerinin düzenlenmesi planlanmaktadır" denildi.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 08 Haziran 2023, Perşembe / 403 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, kütahya dumlupınar üniversitesi, dpü sürekli eğitim merkezi,