DPÜ Tavşanlı MYO ve TUBİF TTSO’nun Toplantısına Katıldı

Tavşanlı Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) tarafından odaya bağlı meslek komiteleri, yüksek istişare kurulu, disiplin kurulu, ve genç girişimciler kurulları bilgilendirme toplantısında üniversitemizi üç akademisyenimiz temsil etti.

DPÜ'de idari görev üstlenen akademisyenler, Tavşanlı Ticaret ve Sanayi Odasının toplantısına katıldı.

Kütahya Milletvekili Mehmet Demir’in de katıldığı toplantıya, üniversitemizi temsilen Tavşanlı Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. İsmet Çelik, Tavşanlı Uygulamalı Bilimler Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Harika Özkan, Kütahya İktisadi ve İdari Bilimiler Fakültesi öğretim üyesi Prof. Dr. Niyazi Kurnaz katıldı.

Kurul faaliyetleri, ilçede mevcut endüstriyel durum ve hedefleri hakkında bilgi verilen toplantıya ilişkin Tavşanlı Meslek Yüksekokulumuzdan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Toplantıda Tavşanlı organize sanayisinin, orta ve küçük sanayi kuruluşlarının genel durumları ile yükseköğretim ve sanayi ilişkileri hakkında yapılan değerlendirmelerde, Prof. Dr. İsmet Çelik ve Dr. Öğr. Üyesi Harika Özkan, Tavşanlı’da faaliyet gösteren Fakülte ve MYO’nun durumları hakkında bilgilendirme yaparak hedeflerini açıkladılar. Prof. Dr. Çelik yaptığı konuşmasında bölgeye uygun bölümleri açmanın ve geliştirmenin yükseköğretim, ülkemiz ve bölgemiz açısından önemine işaret ederek, okullarında gerçekleştirilen çevre, enerji ve su verimliliği ile ilgili projelerinin olduğunu ve sanayi kurumlarıyla olan ilişkilerini daha da yoğunlaştırmak istediklerini belirtti.

Milletvekili Mehmet Demir ise konuşmasında Kütahya'da hiç kimsenin görüşlerini ayırt etmeksizin şehir ve köylerde tüm Kütahyalıların vekili olduğuna işaret ederek birlik, beraberliğin, girişimciliğin, ayrışmamanın ve ortak girişimciliğin önemine dikkat çekti ve ticari yaşamından örnekler verdi.

MYO'dan yapılan açıklamanın sonunda etkinliği düzenleyen Tavşanlı Ticaret ve Sanayi Odası ile toplantıya katılım gösteren Miletvekili Demir'e teşekkür edildi.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 08 Haziran 2023, Perşembe / 445 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, kütahya dumlupınar üniversitesi, dpü tavşanlı meslek yüksekokulu, dpü tavşanlı uygulamalı bilimler fakültesi,

Bu Kategorideki Diğer Haberler