DPÜ’de Engelsiz Hayat Çalıştayı

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Engelsiz Öğrenci Birimi 10-16 Mayıs Engelliler Haftası etkinlikleri kapsamında, Engelsiz Hayat Çalıştayı gerçekleştirdi.

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Engelsiz Öğrenci Birimi tarafından Engelsiz Hayat Çalıştayı düzenlendi.

Çalıştaya Rektörümüz Prof. Dr. Kâzım Uysal, Kütahya Vali Yardımcısı Mustafa Güney, Rektör Yardımcımız Şahmurat Arık, Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Müdürü Doç. Dr. Arif Kolay, Engelsiz Öğrenci Birimi Koordinatörü Prof. Dr. Nilüfer Dalkılıç, Kütahya Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı İl Müdürü Fatma Uz, Kütahya İl Müftü Yardımcısı Tahsin Ekim, Engelli Dernek başkanları, öğretim üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı.

Çalıştayda Engelli Dernekleri sorularının çözüm önerileri görüşüldü ve değerlendirildi. Engelsiz Öğrenci Biriminin projesi olan, Kütahya İl Müftülüğü ve DPÜ TV ile birlikte çalışılan, Engelli Farkındalığını amaçlayan "Video Proje Lansmanı" gerçekleştirildi.

ENGELSİZ ÖĞRENCİ BİRİMİ AÇILDI

Çalıştayın ardından aralarına Kütahya Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Damcı'nın da katıldığı, protokol üyeleri ve çok sayıda engelli vatandaşımız ile Kütahya İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi binasında faaliyet gösterecek olan Engelsiz Öğrenci Biriminin açılışı gerçekleştirildi.

Çalıştay engelli vatandaşlarımızın görüş ve önerilerinin alınmasının ardından toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 16 Mayıs 2023, Salı / 775 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, kütahya dumlupınar üniversitesi, dpü engelsiz öğrenci birimi,

Bu Kategorideki Diğer Haberler