TEKNOFEST Takımlarımızdan Mühendislik Fakültemize Ziyaret

DPÜ’ye TEKNOFEST 2023’te iki şampiyonluk kazandıran DUSCART ve KARANDA İHA öğrencileri, Mühendislik Fakültemizin ev sahipliğindeki etkinlikte dekanımız ve akademisyenlerimizle buluştu.

DPÜ'nün TEKNOFEST takımları Mühendislik Fakültemizde ağırlandı.

Fakültenin fuaye alanında Dekanımız Prof. Dr. Cengiz Karagüzel'in davetiyle düzenlenen etkinlikte TEKNOFEST 2023’te iki şampiyonluk kazanan DUSCART ve KARANDA İHA takımlarının üyesi Mühendislik Fakültesi öğrencilerimiz, bölüm başkanları, danışman öğretim üyeleri, akademisyenlerimiz ve öğrencilerimizle buluştular.

Mühendislik Fakültemizden yapılan açıklamada "Dekanlığımız bünyesinde sunulan fiziksel ve teknik imkanlar ve çalışma ortamından dolayı Prof. Dr. Cengiz Karagüzel'e teşekkür eden takım üyeleri, TEKNOFEST deneyimlerini ve tasarladıkları araçların kabiliyetleri hakkında bilgi sundular. Dekanımız Prof. Dr. Cengiz Karagüzel, öğrencilerimizi tebrik ederek fakültemize getirdikleri iki birincilik için teşekkür etti" denildi.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 05 Mayıs 2023, Cuma / 689 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, kütahya dumlupınar üniversitesi, dpü mühendislik fakültesi,