DPÜ TEKNOFEST Takımları Sponsorlarıyla Buluştu

TEKNOFEST 2023’te DPÜ’ye iki şampiyonluk getiren KARANDA İHA ve DUSCART takımlarımız, çalışmalarına destek sunan firmaların temsilcileriyle Üniversitemizde bir araya geldi.

DPÜ'de TEKNOFEST takımlarımız ile destekleyicilerini buluşturan bir etkinlik düzenlendi.

Bedesten'de düzenlenen etkinliğe Rektörümüz Prof. Dr. Kâzım Uysal, rektör yardımcılarımız Prof. Dr. Hasan Göçmez ve Prof. Dr. Şahmurat Arık, KARANDA İHA ve DUSCART takımlarımızın üyeleri ile şampiyon takımlarımızın projelerine destek sunan firmaların temsilcileri katıldı.

Etkinlikte ilk sözü alan Prof. Dr. Kâzım Uysal, DPÜ'nün bu yıl 50'nin üstünde takımla başladığı TEKNOFEST 2023 yolculuğuna emek sunan herkese teşekkürlerini sundu. Nisan sonunda İstanbul, Bursa ve Kocaeli'deki finallere 6 takımla kalındığını hatırlatan Prof. Dr. Uysal, çok büyük emeklerle gelinen bu noktada elde edilen iki şampiyonluğun çok kıymetli olduğunu ve öğrencilerimizin çok çalışarak elde ettikleri bu başarının tesadüfle açıklanamayacağını kaydetti.

Rektörümüzün ardından Prof. Dr. Hasan Göçmez ve Prof. Dr. Şahmurat Arık da üniversitemize başarılı sonuçlar getiren öğrencilerimizi tebrik ettiler. Toplantıda KARANDA İHA ve DUSCART'ın kaptanları ve üyeleri de birer konuşma yaparak Üniversitemize ve destekleyicilerine teşekkürlerini sundular.

Etkinliğin sonunda katılımcılar DUSCART aracının önünde hatıra pozu verdiler ve KARANDA İHA'nın insansız hava aracını atölyelerinde incelediler.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 04 Mayıs 2023, Perşembe / 1029 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, kütahya dumlupınar üniversitesi, teknofest, karanda iha,

Bu Kategorideki Diğer Haberler