DPÜ TEKNOFEST Takımlarından 100. Yılın Gençlerinden Teknoloji Sergisi

TEKNOFEST 2023’te iki şampiyonluk kazanan Kütahya Dumlupınar Üniversitesini bu yıl başarıyla temsil eden takımlarımızın eserleri 100. Yılın Gençlerinden Teknoloji Sergisi, başlıklı etkinlikle Zafer Meydanı’nda sergilendi.

DPÜ TEKNOFEST takımları Kütahya protokolü ve halkı ile buluştu.

Zafer Meydanı'nda Kütahya Valiliği önünde düzenlenen etkinliğe Kütahya Valisi Ali Çelik ve vali yardımcıları, Rektörümüz Prof. Dr. Kâzım Uysal, Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Tekin, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Hasan Göçmez, İl Emniyet Müdürü Hakan Sıralı, İl Jandarma Komutanı J. Kd. Alb. Murat Kırbaç, il müdürleri, protokol üyeleri, öğrencilerimiz ve vatandaşlar katıldı.

Bu yıl TEKNOFEST'te iki ayrı kategoride birincilik elde eden DPÜ takımları KARANDA İHA'nın insansız hava aracı ve DUSCART'ın elektrikli otomobiline Kütahya halkı yoğun ilgi gösterdi ve etkinlikte öğrencilerimiz projeleri hakkında hem vatandaşlara hem de protokol üyelerine bilgi verdi.

Etkinlikte ayrıca öğrencilerimizin elde ettiği başarı için pasta kesildi. Etkinliğe katılanlar öğrencilerimize ve üniversite yönetimimize elde ettikleri başarıdan dolayı tebriklerini ve başarı dileklerini sundular.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 05 Mayıs 2023, Cuma / 2153 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, kütahya dumlupınar üniversitesi, teknofest,

Bu Kategorideki Diğer Haberler