KARANDA İHA Takımı Nafi Güral Fen Lisesi Öğrencileriyle Buluştu

TEKNOFEST 2023 İnsansız Hava Aracı Kategorisi birincisi KARANDA İHA takımı Nafi Güral Fen Lisesi öğrencileri ile bir araya geldi.

KARANDA İHA takımı Nafi Güral Fen Lisesi öğrencileriyle buluştu.

Rektörümüz Prof. Dr. Kâzım Uysal ve Millî Eğitim Müdürü Hasan Başyiğit'in de katıldığı buluşmada Prof. Dr. Kâzım Uysal öğrencilerimize yarışma süreci hakkında ve üniversite hakkında bilgi verdi. Daha sonra KARANDA İHA takımında yer alan öğrencilerimiz, Nafi Güral Fen Lisesi öğrencilerimize başarıya giden öykülerini anlattılar ve öğrencilerimizden gelen soruları yanıtladılar.

Program sonunda Kütahya Millî Eğitim Müdürü Hasan Başyiğit, öğrencilerimizle böyle bir buluşmanın gerçekleşmesinden dolayı Prof. Dr. Uysal'a ve KARANDA İHA takımına teşekkür etti ve takıma başarılarının devamını diledi. Müdür Başyiğit, Nafi Güral Fen Lisesi öğrencilerine de bu tür başarılarda yer alabileceklerini, kendilerine güven duymalarını ve bu başarıları örnek almalarını önerdi.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 03 Mayıs 2023, Çarşamba / 331 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, kütahya dumlupınar üniversitesi, karanda iha,