Rektörümüzden TEKNOFEST Takımlarımıza Ziyaret

Kütahya Dumlupınar Üniversitesinin akademik paydaşlarından olduğu ve bu yıl 6.’sı düzenlenen TEKNOFEST’in ilk gününde Rektörümüz Prof. Dr. Kâzım Uysal ve Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Hasan Göçmez takımlarımızın Bursa ve İstanbul’daki stantlarını ziyaret etti.

Prof. Dr. Kâzım Uysal, DPÜ'nün TEKNOFEST stantlarını gezdi.

Bursa Yunuseli ve İstanbul Atatürk Havalimanı'nın ev sahipliklerinde düzenlenen dünyanın en büyük teknoloji festivali TEKNOFEST 2023'ün ilk gününde üniversite yönetimimiz de takımlarımızı yalnız bırakmadı. Rektörümüz Prof. Dr. Kâzım Uysal ve Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Hasan Göçmez, ilk olarak Bursa'daki festival alanına gelerek geçen yıl TEKNOFEST'te şampiyonluğa uzanan KARANDA İHA Takımının standına ziyarette bulundu. Prof. Dr. Uysal ve Prof. Dr. Göçmez, İnsansız Hava Aracı kategorisinde yarışan takımımızın üye öğrencilerimize katıldıkları yarışmalarda başarılar dileyerek DPÜ'nün şampiyonluk unvanını koruyacağına inandıklarını söylediler.

Bursa'dan İstanbul'a geçen ve Atatürk Havalimanı'ndaki etkinlik alanına gelen Rektör Uysal ve Rektör Yardımcısı Göçmez, Turizm Teknolojileri kategorisinde yarışan DPUMAT ve Sosyal İnovasyon kategorisinde yarışan YAZTEM RothDevelopers takımlarımızın stantlarını ziyaret edip hem öğrencilerimizin projeleri hem de devam eden yarışmalar hakkında bilgi aldılar.

Her iki takımımızın üyelerini tebrik eden Uysal ve Göçmez, geçen sene elde edilen şampiyonluğun bu yıl daha fazla kategoride kazanılmasını beklediklerini ifade ederek İstanbul ve Bursa'daki takımlarımızın yanında Kocaeli'de Binek Otonom ve Elektrikli Araç kategorilerinde şampiyonluk kovalayan DUSCART takımımıza da başarı dileklerini sundular.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 27 Nisan 2023, Perşembe / 999 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, kütahya dumlupınar üniversitesi, teknofest,

Bu Kategorideki Diğer Haberler