Rektörümüz Uysal’dan, KSBÜ Rektörü Tekin’e Ziyaret

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Rektörü Prof. Dr. Kâzım Uysal ve beraberindeki heyet Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ) Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Ahmet Tekin’i ziyaret etti.

DPÜ Rektörü Prof. Dr. Kâzım Uysal, KSBÜ Rektörluğune atanan Prof. Dr. Ahmet Tekin'i ziyaret etti.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Muammer Gavas, Prof. Dr. Hasan Göçmez ve Prof. Dr. Şahmurat Arık ile Genel Sekreterimiz Yusuf Çetin ile KSBÜ Rektör Yardımcıları Prof. Dr. M. Cem Algın ve Prof. Dr. Duygu Perçin Renders ile Genel Sekreter Kutlu Önal yer aldı.

Karşılıklı hediyelerin verildiği ziyarette Prof. Dr. Uysal, Prof. Dr. Tekin'e  görevinde başarılar diledi. Prof. Dr. Tekin de iyi dileklerinden dolayı Prof. Dr. Uysal'a teşekkürlerini sundu ve çalışmalarında başarılar diledi.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 20 Mart 2023, Pazartesi / 1578 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, kütahya dumlupınar üniversitesi,