DPÜ Tavşanlı MYO’ya 450 Kitap Bağışı

Atatürk Kültür, Dil ve Tarih Yüksek Kurumu ve bağlı kurumları tarafından DPÜ Tavşanlı MYO’ya ait kütüphanemize 450 kitap hediye edildi.

DPÜ Tavşanlı MYO'nun kütüphanesine 450 adet kitap bağışı yapıldı.

Meslek yüksekokulumuzdan yapılan açıklamada, Atatürk Kültür, Dil ve Tarih Yüksek Kurumu tarafından hediye edilen kitapların Türk dili, Türk tarihi ve Atatürk araştırmaları alanlarında akademik ve kültürel konuları içerdiği bildirilerek öğretim elemanları ve öğrencilerimizin yararlanmaları için yapılan kitap bağışı ile kütüphanemizin önemli bir kazanım elde ettiği kaydedildi.

Açıklamanın devamında "Yapılan 450 adet kitap bağışı ile kütüphanemizin alt yapısının zenginleşmesine katkı sağlayan Atatürk Kültür, Dil ve Tarih Yüksek Kurumu Başkanlığına, bağlı kuruluşları olan Türk Dil Kurumuna, Türk Tarih Kurumuna, Atatürk Kültür Merkezi Başkanlığına, Atatürk Araştırmaları Merkezi Başkanlığına ve özellikle bu organizasyonda destek veren Yüksek Kurum Uzmanı Dr. Hasan Ali Çetin Bey’e Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Tavşanlı Meslek Yüksekokulu olarak teşekkür ederiz" denildi.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 15 Mart 2023, Çarşamba / 652 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, kütahya dumlupınar üniversitesi, dpü tavşanlı meslek yüksekokulu,

Bu Kategorideki Diğer Haberler