DPÜ TÖMER Öğrencileri Tavşanlı’yı Tanıdı

DPÜ Türkçe Öğretim Merkezi, öğrencileri için düzenlemiş olduğu sosyal uyum, bilgi ve kültür aktarımı gezilerine bir yenisi daha eklendi.

DPÜ TÖMER, öğrencilerine yönelik olarak Tavşanlı'ya gezi düzenledi.

Merkezimizden yapılan açıklamada "Müdür Yardımcımız Doç. Dr. Bünyamin Han, Kütahya Tasarım Teknokent Müdürü Prof. Dr. Ersan Öz, görevli hocalarımız ve DPÜ TÖMER’de öğrenim gören öğrencilerin katılımıyla Tavşanlı'ya düzenlenen gezide Tavşanlı Uygulamalı Bilimler Fakültemiz'in Dekan Prof. Dr. Ahmet Ağca tarafından tanıtımıyla başladı. Tavşanlı Belediyesi ziyaretiyle devam eden gezi, Belediye Başkan Yardımcısı Furkan Dinçer’in eşliğinde Göbel Termal Tesisleri'nin tanıtımıyla devam etti. Burada düzenlenen yemeğe Tavşanlı Kaymakamı Hayrettin Baskın, Rektörümüz Prof. Dr. Kâzım Uysal da katılım gösterdi.

Etkinliğin son bölümünde Ada Mesire Alanı gezisi ve bir leblebinin üretimevine gezi yapıldı. Öğrencilerimiz, düzenlenen etkinliklerden dolayı teşekkürlerini sundu.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 03 Mart 2023, Cuma / 867 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, kütahya dumlupınar üniversitesi, dpü tömer,