Prof. Dr. Kâzım Uysal Greenmetric Çalışma Grubunu Kabul Etti

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kâzım Uysal, UI GreenMetric Dünya Üniversiteler Derecelendirmesi 2022 yılı çalışmaları ile ilgili olarak DPÜ Kalite Koodinatörlüğü GreenMetric çalışma grubunu makamında ağırladı.

DPÜ Kalite Koodinatörlüğü GreenMetric çalışma grubu Rektörümüz Prof. Dr. Kazım Uysal'ı ziyaret etti.  

UI GreenMetric Dünya Üniversiteler Derecelendirmesi’nde 2022 yılında 273. sıraya yükselen Kütahya Dumlupınar Üniversitesinin sürdürülebilirlik çalışmalarındaki başarısının göstergesi olan UI GreenMetric Sertifikası ziyaret sırasında Rektörümüz Prof. Dr. Kâzım Uysal'a sunuldu.

Prof. Dr. Kâzım Uysal, görüşmeye ilişkin yaptığı açıklamada sürdürülebilirliğin sağlanması ve kalitenin iyileştirilmesi temel felsefesi doğrultusunda DPÜ’de sürdürülebilirlik çalışmalarına yoğun bir mesai harcandığını belirtti. Prof. Dr. Uysal, DPÜ bünyesinde yapılan bu çalışmaların belgelendirilmesi ve üniversitemizin dünya çapında bilinilirliğinin arttırılmasında DPÜ Kalite Koodinatörlüğü biriminin sistemli ve uyumlu çalışmasının önemli bir yeri olduğunu ifade ederek başta Kalite Koordinatörü Doç. Dr. Özgür Saygın olmak üzere, Kalite Koordinatör Yardımcısı Doç. Dr.Filiz Yüksel, Şube Müdürü Nevin Kalfa ve Bilgisayar İşletmeni Fikret Diktaş'tan oluşan Kalite Koordinatörlüğümüzün personellerini tebrik etti.

Kalite Koordinatörlüğünden sorumlu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şahmurat Arık da yaptığı açıklamada disiplinli ve yoğun mesai saatleri harcayarak yaptıkları çalışmalar sonucu üniversitemizin dünya çapında tanınmasındaki katkılardan dolayı Kalite Koodinatörlüğü birimini tebrik ederek DPÜ bünyesinde yapılan çalışmaların devam ettiğini ve bu çalışmaların belgelendirilmesi ile gelecek yıllarda daha iyi sonuçlar elde edileceğine inandığını belirtti.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 23 Aralık 2022, Cuma / 1281 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, kütahya dumlupınar üniversitesi,

Bu Kategorideki Diğer Haberler