KUTSO Yönetiminden DPÜ’ye Ziyaret

Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Esin Güral Argat ve beraberindeki Yönetim Kurulu Üyeleri, Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kâzım Uysal’ı makamında ziyaret etti.

KUTSO Yönetimi, yeni dönem çalışmaları için Rektörümüz Prof. Dr. Kâzım Uysal'ı ziyaret etti.

Rektörlük makamında gerçekleşen görüşmede karşılıklı olarak iş birliklerinin artırılması özellikle Üniversite - Sanayi iş birliğinin geliştirilmesi üzerinde durulurken devam eden ve yeni geliştirilecek projelerin sürdürülmesi konusunda anlaşmaya varıldı. KUTSO heyetinin DPÜ'nün geliştireceği projelerde destek olmaktan büyük bir mutluluk duyacağını ifade ettiği toplantıda, KUTSO tarafından öğrencilere yönelik verilen burs ve proje bazlı katkıların devam ettirilmesi ve ödül gecesi projelerinin sürdürülmesinin önemine değinildi. Ayrıca üniversite içinde yer alacak mülakat ofisleri ile öğrencilerle staj ve istihdam konusunda daha çok bir araya gelinebileceği kaydedildi.

Rektörümüz Prof. Dr. Uysal, görüşmenin sonunda ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek Başkan Esin Güral Argat'a ve yönetim kuruluna yeni dönemde başarılar diledi.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 06 Aralık 2022, Salı / 676 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, kütahya dumlupınar üniversitesi, kütahya ticaret ve sanayi odası,

Bu Kategorideki Diğer Haberler