Yemenli Öğrencimiz Hayaline Kütahya’da Kavuştu

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Türkçe Öğretimi Uygulama ve Araştırma Merkezi (DPÜ TÖMER) öğrencisi Yemenli Muhammed Fahd, 7 ayda Kur’an hafızı oldu.

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi TÖMER öğrencisi Yemenli Muhammed Fahd Kuran hafızı oldu.

Kütahya Dumlupınar Üniversitesine lisansüstü eğitim için gelen Yemenli Muhammed TÖMER’de Türkçe öğrenirken yıllardır hayalini kurduğu hafızlık eğitimi için Kütahya İl Müftülüğüne başvuruda bulundu. Kütahya Merkez Kuran Kursu Yöneticisi Turhan Bayatlı eşliğinde hafızlığa başlayan Muhammed, 7 ay gibi kısa bir sürede Kuranın tamamını ezberleyerek hafız oldu.

Yemenli Hafız Muhammed ve hocası Turhan Bayatlı, Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kazım Uysal'ı ziyaret ederek hafızlık belgesini Uysal'a takdim ettiler. Hafız Muhammed, yıllardır hayalini kurduğu hafızlık hedefini Kütahyada gerçekleştirmenin mutluluğunu paylaştı. Muhammed, Türkiyede okumaktan ve hafızlık eğitiminden dolayı tüm hocalarına teşekkür etti.

Rektörümüz Prof. Dr. Uysal, Kütahya İl Müftülüğünün üniversite öğrencilerimize yönelik yaptığı hizmetlerden mutluluğunu ifade ederek öğrencilerimizin hem derslerindeki başarıları hem de kişisel gelişimleri için her türlü desteği sunduklarını belirtti.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 08 Aralık 2022, Perşembe / 816 defa okundu.

Bu Kategorideki Diğer Haberler