DPÜ’de Teknoloji Transfer Ofislerinde Nasıl Girişimci Olurum Semineri

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Proje Yönetim Ofisi Koordinatörlüğü tarafından Teknokent ve Teknoloji Transfer Ofislerinde Nasıl Girişimci Olurum başlıklı seminer düzenlendi.

DPÜ'de Teknoloji Transfer Ofislerinde Nasıl Girişimci Olurum başlıklı seminere ev sahpliği yaptı.

Eğitim Fakültesi Mavi Salon’da gerçekleştirilen seminere konuşmacı olan Kütahya Tasarım Teknokent Müdürü Prof. Dr. Ersan Öz’ün yanı sıra akademik ve idari personelimiz, öğrencilerimiz ve davetliler katıldı.

Girişimin ve girişimciliğin öğrencilerimize aktarılması için düzenlenen etkinlikte açılış konuşmasını yapan Proje Yönetim Ofisi Koordinatörü Prof. Dr. Hamdi Melih Saraoğlu seminerin öğrencilerimize devlet teşvik ve desteklerinin aktarılması açısından çok önemli olduğunu ifade ederek katılımcılara teşekkür etti.
 
Açılış konuşması ardından sözü alan konuşmacı Prof. Dr. Ersan Öz, öncelikle teknokentin ofisleri tanıtımı ve projelerinin içeriklerine değindiği ‘Kütahya Tasarım Teknokent’ başlıklı bir sunum yaptı. Sözü kapasite doluluğu nedeniyle inşaatına başlanan yeni Kütahya Tasarım Teknokent binası hakkında bilgiler ile devam eden Prof. Dr. Öz, Teknoloji Transfer Ofisi modüllerine değinerek "Farkındalık ve Tanıtım temalı modül 1’den başlayarak proje aşaması, destek bulunması, üniversite sanayi iş birliği, hakların belirlenmesi ve girişimcilik aşamalarının tamamlanmasıyla modül 5’in sonunda şirketleşme aşamasına ulaşıyoruz” dedi. 

Seminer, Öz’ün öğrencilerimizin sorularının yanıtlaması ve toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 24 Kasım 2022, Perşembe / 1051 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, kütahya dumlupınar üniversitesi, dpü teknoloji transfer ofisi, kütahya tasarım teknokent,

Bu Kategorideki Diğer Haberler