DPÜ TTO Yazılım Kampları İçin Sertifika Töreni

DPÜ TTO A.Ş. tarafından Ağustos ve Ekim aylarında iki kez düzenlenen yazılım kampı programları düzenlenen sertifika töreni ile sona erdi.

DPÜ TTO'nun Yazılım Kampı'na akttılan kursiyerler için sertifika töreni düzenlendi.

Rektörlük Toplantı Salonu'nda düzenlenen törene Rektörümüz Prof. Dr. Kâzım Uysal, DPÜ TTO Koordinatörü Prof. Dr. Ersan Öz, programa katılan ve başarılı olan öğrenciler ile aileleri katıldı.

DPÜ Bilgisayar Mühendisliği ve Yazılım Mühendisliği bölümlerinin akademisyenleri tarafından verilen eğitimlerle 34 öğrenciye 6 farklı bilgisayar dilinin öğretildiği Yazılım Kampı etkinliği hakkında değerlendirmelerde bulunan Prof. Dr. Kâzım Uysal, "Çocuklarımız geleceğimiz. Onlar için mücadele ediyoruz. Çocuklarımız da büyüdüklerinde bu vatan ve millet için ter dökecekler. Bunun bilincinde olarak DPÜ TTO A.Ş. çok güzel bir organizasyona imza atarak çocuklarımızı hem eğitiyor hem eğlendiriyor. Ders veren Bilgisayar ve Yazılım Mühendisliği öğretim üyelerimize ve çocuklarımızın anne ve babalarına teşekkür ediyorum. Bu tür programların devamını diliyorum" şeklinde konuştu.

DPÜ TTO A.Ş. koordinatörü Prof. Dr. Ersan Öz ise "Bu kadar kısa sürede bu kadar önemli bilgisayar dillerinin öğretilmesinin güç olduğunu biliyoruz. Amacımız çocuklarımızı sıkmadan farkındalık oluşturmaktı. Bunu da başardığımızı görüyorum. Hem Sayın Rektörümüze hem ders veren hocalarımıza ve organizasyonda emeği geçen başta DPÜ TTO personeli Bayram Erol olmak üzere tüm ekibe teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Sertifikaların verilmesinin ardından tören fotoğraf çekimiyle sona erdi.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 09 Kasım 2022, Çarşamba / 947 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, kütahya dumlupınar üniversitesi, dpü teknoloji transfer ofisi,

Bu Kategorideki Diğer Haberler