Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk DPÜ’de Anıldı

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 84. yıl dönümü dolayısıyla Kütahya Dumlupınar Üniversitesinde anma töreni gerçekleştirildi.

Kütahya Dumlupınar Üniversitesinde 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü dolayısıyla tören düzenlendi.

Üniversitemizdeki Dumlupınar Anıtı önünde gerçekleştirilen törene rektör yardımcılarımız Prof. Dr. Muammer Gavas, Prof. Dr. Hasan Göçmez ve Prof. Dr. Şahmurat Arık, dekanlarımız akademik ve idari personelimiz ve öğrencilerimiz katıldı.

Prof. Dr. Hasan Göçmez'in anıta çelenk sunması ile başlayan tören, saat 09.05'te yapılan saygı duruşu ve ardından İstiklâl Marşımızın okunmasıyla sona erdi.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 10 Kasım 2022, Perşembe / 1566 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, kütahya dumlupınar üniversitesi, Mustafa Kemal Atatürk, 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü,