GSF Öğrencimizin İllüstrasyonuna Uluslararası Yarışmada Derece

DPÜ Güzel Sanatlar Fakültesi Görsel İletişim Tasarımı Bölümü öğrencimiz Hümeyra Öztürk’ün illüstrasyonu Portekiz’de düzenlenen Ciclismo Ilustrado 2022 İllustrasyon Yarışması’nda en iyi 25 illustrasyon arasına seçildi.

Öğrencimiz Hümeyra Öztürk, Ciclismo Ilustrado 2022'de derece elde etti.

Portekiz'in başkenti Lizbon ili sınırları içinde kalan Torres Vedras’ın somut ve somut olmayan mirasını keşfetmeye izin veren, ana teması “bisiklet” olarak belirlenen Ciclismo Ilustrado 2022 adlı illüstrasyon yarışması, bir sanat disiplini olarak illüstrasyonun yaygınlaştırılması, sanatsal-kültürel faaliyetlere katılım ve Torres Vedras Bölgesinin tanıtılması şeklinde belirlenen üç ana hedef çerçevesinde düzenlendi.

Yarışmasının kamuoyuna açıklanan sonuçlarında Görsel İletişim Tasarımı Bölümü öğrencimiz Hümeyra Öztürk'ün 'Beyond the Clouds' adlı illüstrasyonu 'En İyi 25 İllüstrasyon' listesinde yer aldı.

Güzel Sanatlar Fakültemizden yapılan açıklamada Festival kapsamındaki Ciclismo IIlustrado 2022 sergi açılışının 5 Kasım günü gerçekleştirileceği ve aynı gün yarışma finalistlerine  ödülleri ve katılım belgelerinin sunulacağı bildirildi.

 

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 01 Kasım 2022, Salı / 921 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, kütahya dumlupınar üniversitesi, dpü güzel sanatlar fakültesi,

Bu Kategorideki Diğer Haberler