DPÜ PEKT’ten Matematik Seferberliği

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Proje, Eğitim ve Kültür Topluluğu, Altıntaş’taki Zafer İlkokulu ile ortak proje kapsamında Millî Eğitim Bakanlığının bu yıl için ilan ettiği matematik yılına, Matematik Seferberliği etkinliği ile destek oldu.

DPÜ PEKT, Matematik Seferberliği etkinliği düzenledi.

Altıntaş'taki Zafer İlkokulunda DPÜ PEKT Genel Koordinatörü Barış Yolcu, Genel Sekreteri Aycan Yüceş ve Eğitim Koordinatörü Hazal Sarıyıldız’ın eş güdümünde topluluk üyeleri ve ilkokul öğrencileri ile gerçekleştirilen Matematik Seferberliği etkinliğinde, matematiği öğrenmenin ve yaygınlaştırmanın etkili yöntemleri çocuklara oyunlarla aktarıldı. 100’den fazla ilkokul öğrencisinin katıldığı etkinlik renkli anlara sahne oldu.

‘MATEMATİK SEFERBERLİĞİNE BİZLER DE DESTEK OLUYORUZ!’

Etkinliğin amaçlarını ve çalışma kapsamını anlatan Barış Yolcu, ‘Topluluk olarak geleceğimizi oluşturan çocuklara özellikle bilimin alt yapısını oluşturan matematiğin renkli yanlarını aktarmak için bizlerde matematik seferberliğine destek oluyoruz’ dedi.

Renkli oyunlar, eğitici etkinlikler ve yüz boyaması ile tamamlanan etkinliğin sonunda Zafer İlkokulu Müdürü Serdar Taşoğlu, DPÜ Proje, Eğitim ve Kültür Topluluğu ekibine desteklerinden ve emeklerinden dolayı teşekkürlerini sundu.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 26 Ekim 2022, Çarşamba / 1026 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, kütahya dumlupınar üniversitesi,

Bu Kategorideki Diğer Haberler