DPÜ STF’de Peygamberimiz, Cami ve İrşad Konferansı

Simav Teknoloji Fakültemiz (DPÜ STF) tarafından Mevlid-i Nebî Haftası nedeniyle Simav Müftüsü Hasan Serçe ve Üniversitemizin eski genel sekreteri Miktat Bektaş’ın konuşmacı olarak katıldığı Peygamberimiz, Cami ve İrşad konulu konferans düzenlendi.

DPÜ STF tarafından Peygamberimiz, Cami ve İrşad konulu konferans gerçekleştirildi.

Simav Teknoloji Fakültesi Mavi Salonunda gerçekleştirilen etkinliğe fakülte yönetimimiz, akademik ve idari personelimizin yanı sıra çok sayıda öğrencimiz katıldı.

Etkinlikte Peygamber Efendimizin hayatından örnekler veren Simav Müftüsü Hasan Serçe camilerin önemi, Peygamberimizin irşad metodu ve İslamiyetin güzellikleri hakkında önemli bilgiler verdi. Dinleyiciler tarafından ilgi ile karşılanan konferans sonunda ilçe müftümüz sayın Hasan Serçe'ye Üniversitemizin emekli genel sekreteri Miktat Bektaş'ın hediye takdim etti.

Etkinlik fotoğraf çekimi ile sona erdi.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 25 Ekim 2022, Salı / 567 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, kütahya dumlupınar üniversitesi,