Dr. İbrahim Naci Eren Mezarı Başında Anıldı

Simav Yerleşkemize yaptığı bağışlarla adı verilen 2016 yılında yaşamını yitiren Dr. İbrahim Naci Eren’in vefatının 6. yıl dönümünde yerleşkemizde bulunan mezarı başında anıldı.

Dr. İbrahim Naci Eren için anma töreni düzenlendi.

Simav'daki Dr. İbrahim Naci Eren Yerleşkesinde Dr. Eren ve eşi Müfide Eren'in kabri başında düzenlenen törene Simav Kaymakamı Bünyamin Karaloğlu, Simav Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Sönmez, Simav Teknoloji Fakültesi Dekan Yardımcılarımız Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Tosun ve Dr. Öğr. Üyesi İbrahim Halil Başboğa, Simav Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Prof. Dr. Alaattin Kaçal, Simav Müftüsü Hasan Serçe, Simav Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şeref Kazcıoğlu ile akademik ve idari personelimiz katıldı. Anma töreninde Eren ailesi için Yasin-i Şerîf okundu ve dualar edildi. Ayrıca yerleşkemizde bulunan mescitte Cuma Namazı öncesinde Kur'an-ı Kerîm okundu. Törenin ardından Eren ailesi adına ikramlarda bulunuldu.

Protokol üyelerinin Simav ilçesi ve yerleşkemiz ile ilgili görüş alışverişinde de bulunduğu törenin sonunda dekan yardımcılarımız Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Tosun ve Dr. Öğr. Üyesi İbrahim Halil Başboğa, Kaymakam Bünyamin Karaloğlu ve Müftü Hasan Serçe'ye Dr. İbrahim Naci Eren'in hayatını anlatan kitabı hediye etti.

Uzun süre Amerika Birleşik Devletlerinde doktor olarak görev yaptığı sürede yapmış olduğu birikimlerini Simav Yerleşkemizin eğitim blokları yapımı sırasında ve öğrencilere eğitim bursları vermek üzere seferber eden Dr. İbrahim Naci Eren'in adı yerleşkemize verilmiş; Kendini eğitime adayan Dr. Eren’in naaşı 2016 yılında Bakanlar Kurulu kararıyla ömrünün son yıllarını adadığı Simav Dr. İbrahim Naci Eren Yerleşkesine defnedilmişti.

Simav Teknoloji Fakültemizden yapılan yazılı açıklamada "Değerli yöneticilerimize fakültemiz ve yerleşkemiz için bu anlamlı günde anma törenimize katıldıkları için şükranlarımızı sunarız" denildi.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 25 Ekim 2022, Salı / 975 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, kütahya dumlupınar üniversitesi, dpü simav teknoloji fakültesi, dpü simav meslek yüksekokulu, dpü simav dr. ibrahim naci eren yerleşkesi,

Bu Kategorideki Diğer Haberler