DPÜ’de Büyük Zafer’in 100. Yılı Anısına Ulusal Lisansüstü Öğrenci Sempozyumu

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi’nde Büyük Zafer’in 100. Yılı Anısına Ulusal Lisansüstü Öğrenci Sempozyumu çevrim içi olarak düzenlendi.

DPÜ'nün düzenlediği Büyük Zafer’in 100. Yılı Anısına Ulusal Lisansüstü Öğrenci Sempozyumu sona erdi.

Lisansüstü Eğitim Enstitüsü yönetiminde iki gün süren 44 bildiri ile katılımın sağlandığı ve 12 oturum ile gerçekleşen çevrim içi etkinlik, Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Müdürümüz Doç. Dr. Arif Kolay ve Rektörümüz Prof. Dr. Kâzım Uysal'ın yer aldığı açılış programı ile başladı.

Sempozyumun açılış oturumunda şu açıklamalarda bulunuldu:

İki güne yayılan ve eş zamanlı oturumlarla tamamlanan sempozyumda 44 katılımcı alanlarındaki güncel konular ve yeni gelişmeler hakkında önemli bilgiler verilen çok disiplinli sunumlar gerçekleştirildi.

Sempozyum son gününde çevrim içi düzenlenen kapanış oturumu ile  sona erdi.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 24 Ekim 2022, Pazartesi / 1315 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, kütahya dumlupınar üniversitesi,