DPÜ’de Medya Buluşmaları Etkinliği

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi, Medya Akademisi Derneğinin Üniversitemiz ve Radyo Dumlupınar iş birliğinde gerçekleştirilen Medya Buluşmaları etkinliğinin Kütahya ayağına ev sahipliği yaptı.

Kütahya Dumlupınar Üniversitesinde Medya Buluşmaları etkinliği düzenlendi.

Güzel Sanatlar Fakültemizin Ahmet Yakupoğlu Amfisi'nde DPÜ, Radyo Dumlupınar ve Medya Akademisi Derneği (MAKDER) düzenlenen etkinliğin konferans bölümüne Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Hasan Göçmez, DPÜ GSF Dekan Yardımcılarımız Doç. Eren Evin Kılıçkaya, Dr. Öğr. Üyesi Gökhan Kuzucanlı, Mühendislik Fakültemizin Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Durmuş Özdemir, akademik ve idari personelimiz ile çok sayıda öğrencimiz katıldı.

Etkinliğin moderatörlüğünü üstlenen akademisyenimiz Öğr. Gör. Dr. Abdi Erkal'ın katılımcıları selamladığı konuşmasının ardından ilk sözü alan MAKDER Genel Başkanı Selçuk Taşdemir, derneğin çalışmalarından söz etti ve öğrencilerle medya çalışanlarını bir araya getirecek yeni çalışmalara imza atacaklarını söyledi.

Taşdemir'in ardından söz alan Milat Gazetesi Ekonomi Müdürü ve Otomotiv Yazarı Fırat İpek, gazeteciliğin temel ilkelerinden ve ekonomi haberciliğinden bahsetti. İpek'in ardından ise Türkiye Elektrikli ve Hibrid Araçlar Derneği (TEHAD) Başkanı Berkan Bayram ise Türkiye'de elektrikli araçların geleceği ve dernek olarak çıkardıkları E&H Cars Dergisi'nin yayın hayatına nasıl başladığından bahsetti.

ETKİNLİK KONFERANSIN ARDINDAN DA DEVAM ETTİ

Katılımcılardan gelen soruların yanıtlandığı etkinliğin konferans bölümü Prof. Dr. Hasan Göçmez'in katılımcılara teşekkür belgeleri ve hediyelerini sunmasının ardından sona erdi. Konferansın ardından konuşmacılardan Selçuk Taşdemir ve moderatör Öğr. Gör. Dr. Abdi Erkal, Radyo Dumlupınar'ın özel yayınına katıldılar.

Fırat İpek ve Berkan Bayram ise Üniversitemizin DUSCART Topluluğu'nun atölyesini ziyaret ederek Üniversitemizi ulusal ve uluslararası yarışmalarda temsil eden güneş enerjili araçları üreten öğrencilerimizden çalışmaları hakkında bilgi aldı. Konuklarımız öğrencilerimizin ürettiği araçlarla yerleşkemiz içinde kısa bir denem sürüşü de gerçekleştirdiler.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 21 Ekim 2022, Cuma / 740 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, kütahya dumlupınar üniversitesi, radyo dumlupınar,

Bu Kategorideki Diğer Haberler